• Έτοιμος Χλοοτάπητας

   

   

   

   

   

   

  Η εξέλιξη της επιστήμης και η πρόοδος της τεχνολογίας χάρισαν ένα εφόδιο στην σύγχρονη κηποτεχνία , τον έτοιμο χλοοτάπητα.

   
  Ο έτοιμος χλοοτάπητας (sod) προκαλλιεργείται σε επιλεγμένα χωράφια και όταν φτάσει σε συγκεκριμένο στάδιο ανάπτυξης είναι έτοιμος να αποκοπεί σε λωρίδες και να εγκατασταθεί από ειδικούς οπουδήποτε.

   
  Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του έτοιμου χλοοτάπητα:

  - τοποθέτηση 12 μήνες τον χρόνο
  - άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα
  - εύκολη τοποθέτηση ( ακόμα και από τον ίδιο τον πελάτη)
  - απαλλαγή από ζιζάνια και ποικιλιακή ομοιογένεια
  - δυνατότητα επιλογής ποικιλιών σύμφωνα με τις εδαφοκλιματικές συνθήκες της κάθε περιοχής (παραθαλάσσια, ορεινή, σκιερή κλπ)

   

  Ωστόσο ο έτοιμος χλοοτάπητας είναι σίγουρα πιο ακριβό προϊόν σε σχέση με την σπορά του γκαζόν και θέλει ιδιαίτερη προσοχή την περίοδο της άνοιξης στην προνύμφη της καραφατμέ ( Agrotis segetum) , ενός πραγματικά σοβαρού εντομολογικού εχθρού του χλοοτάπητα που με μια σοβαρή πρόληψη δεν χρειάζεται να ανησυχούμε καθόλου.

   

  Με υπερηφάνεια σας γνωρίζουμε ότι το συνεργείο μας από το 1999 έχει εγκαταστήσει πάνω από 40.000 τετραγωνικά μέτρα έτοιμου χλοοτάπητα με υπευθυνότητα και επιτυχία.

   

   Η εταιρία παραγωγής που συνεργαζόμαστε αποκλειστικά , είναι η HELLASOD και είναι πρωτοπόρος στο χώρο.

   Η μεγάλη γκάμα ποικιλιών ,ειδικά για κάθε χώρο , η ποιότητα HELLASOD και η δική μας εμπειρία και διαρκής αναζήτηση εγγυώνται ένα άμεσο και εκπληκτικό αποτέλεσμα .

   

  Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πιο λεπτομερή ενημέρωση.