Διάθεση λιπασμάτων ''Φυτοnet Crystal''

       

     

     Σαν μέλος του δικτύου καταστημάτων Φυτοnet , με υπερηφάνια υποδεχτήκαμε μια νέα σειρά ποιοτικών προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και αποκλειστικής διάθεσης.


     Πρόκειται για τα λιπάσματα ' Φυτοnet crystal' . Μια σειρά από πλήρως υδατοδιαλυτά κρυσταλλικά σύνθετα λιπάσματα , με εγγυημένη σύνθεση  και πρακτική συσκευασία , κατάλληλα για εδαφική ή διαφυλλική εφαρμογή.


     Ο πρώτος τύπος '20-20-20' είναι απόλυτα ισσοροπημένο , κατάλληλο για εφαρμογή συντήρησης και βασικής θρέψης για όλα τα φυτά σχεδόν κάθε εποχή.


     Ο δεύτερος τύπος '30-10-10'  έχει αυξημένες μονάδες αζώτου και προάγει την ανάπτυξη , την βλαστοφορία και το πρασίνισμα . Προτείνεται κυρίως για πράσινα φυτά και τις εποχές που αναμένουμε ανάπτυξη.


     Ο τρίτος τύπος '15-10-29 +2.5MgO' έχει μια έμφαση κυρίως στο κάλλιο , αλλά και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα στοιχεία για πολύ καλή ανθοφορία και καρπόδεση, και πολύ καλή ανάπτυξη των καρπών . Έτσι προτείνεται για ανθοφόρα, οπωροκηπευτικά και καρποφόρα δέντρα την περίοδο της άνθησης και καρποφορίας.


     Και οι τρεις τύποι περιέχουν όλα τα απαραίτητα  ιχνοστοιχεία που χρειάζονται συμπληρωματικά για να έχουμε σωστά ανεπτυγμένα και δυνατά φυτά.


     Η σειρά συμπληρώνεται  από τον Χηλικό σίδηρο ' Φυτοnet Fe' σε αεροστεγές βαζάκι , απαραίτητο στοιχείο για την φωτοσύνθεση , την ενδυνάμωση και την αποφυγή κιτρινίσματος των φύλλων.


     Δοκιμάστε τα με την εγγύηση της Φυτοnet!