• Αρδευτικά Συστήματα


   

   

  Είναι περιττό να τονίσουμε πως η ψυχή κάθε έργου πρασίνου είναι το αρδευτικό σύστημα.
  Η σωστή άρδευση είναι το κλειδί της επιτυχίας για μακροβιότητα και σωστή ανάπτυξη ενός κήπου και έχει 2 χαρακτηριστικά: την κάλυψη των αναγκών σε νερό του πρασίνου και την οικονομικότερη κατανομή του πλέον πολυτιμότερου αγαθού που είναι το νερό.

   

   


  Τα τελευταία χρόνια η εξέλιξη των εξαρτημάτων, και η είσοδος της ηλεκτρονικής τεχνολογίας στον τομέα , μας έχει δώσει την δυνατότητα να σχεδιάζουμε αρδευτικά δίκτυα με χαρακτηριστικά την ακρίβεια , την οικονομία , την αξιοπιστία , την ευχρηστία και την αποτελεσματικότητα.

   

   


  Η εταιρεία μας εγκαθιστά σύγχρονα αρδευτικά συστήματα , κάθε είδους και κλίμακας , κατόπιν σοβαρής και εμπεριστατωμένης μελέτης , με χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.

   

   


  Χρησιμοποιούμε προϊόντα της
  (U.S.A.) , της κορυφαίας εταιρίας στο χώρο των αρδεύσεων, καθώς και (U.S.A.) και (ITALY) με δυνατότητα απόλυτης υποστήριξης ανταλλακτικών και service σε όλα.

   

   


  Δίνουμε την μέγιστη προσοχή στην λεπτομέρεια , ώστε να είμαστε σε θέση να δίνουμε ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ για τα δίκτυα που εγκαθιστούμε .

   


  Στις περιπτώσεις που αναλαμβάνουμε την συντήρηση ενός κήπου που εμείς κατασκευάσαμε , η εγγύηση ισχύει για όσο είμαστε εμείς συντηρητές.